TrvalePrihlaseni

Z Napoveda.tiscali.cz

Přejít na: navigace, hledání


Odhlaseni1.jpg

Pokud otevřete prohlížeč na naší stránce www.tiscali.cz a jste okamžitě přihlášeni, znamená to, že jste nechali zaškrtnutou možnost "trvalé přihlášení".

Zrušení trvalého přihlášení
Odhlaseni.jpg
Odhlaseni2.jpg

Pokud chcete zrušit trvalé přihlášení, je nutné postupovat podle těchto kroků.

  • Jít do své schránky
  • Kliknout na možnost "odhlášení"
  • Kliknout na možnost "trvalé odhlášení"

nebo

  • stačí smazat z prohlížeče cookies
Osobní nástroje